skinimprover 7 pro

Spaar voor 20% korting

Optimaal resultaat bereiken we door regelmatige behandelingen. Daarom geef ik na 6 behandelingen binnen 1 jaar graag wat terug: 20% korting op de 7e behandeling naar keuze*.

Neem dus altijd je afspraakkaart mee en spaar voor 6 ZIJ-stempels.

* Niet in combinatie met andere kortingen of acties.

SkinImprover Pro 7

Ben je klaar om iets te doen aan de fijne lijntjes, opkomende rimpels en huidverslapping? Dan wordt het tijd voor behandeling met de SkinImprover Pro7. Behandelingen met de SkinImprover Pro7 biedt een veilige methode voor anti-aging en huid lifting zonder gebruik te maken van injectables en plastische chirurgie. Bij het ouder worden van de huid verslappen gezichtsspieren. Dit resulteert in het verliezen van de strakke contouren van het gezicht, de wangen en de kaaklijnen. SkinImprover Pro7 heeft een totale oplossing. Door op efficiënte en veilige wijze een combinatie te bieden van; intensieve reiniging, huidverbetering/voeding, lifting en celstimulatie, is al na een behandeling een resultaat zichtbaar!

Reiniging (mechanische exfoliatie)

Door microdermabrasie en de Skinscrubber kan op een zeer effectieve en veilige, milde manier ieder huidtype het hele jaar door een intensieve reiniging van de huid ondergaan.

Huidherstel en voeding

Thermotherapie, Ultrasound en Cryotherapie zorgen voor een doelgerichte voeding en celstimulatie van de huid.

Spierstimulatie en huidegalisatie

Biolift is een zeer doeltreffende methode om huidveroudering en verslapping in het gezicht tegen te gaan en te corrigeren. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van microstroompjes waardoor de spierweefsel-, huid- en celstimulatie wordt geactiveerd. Op cellulair niveau wordt in kort tijd de energiewaarde van de cellen verhoogt en versnelt celvernieuwing.

Celvernieuwing

De LEDtherapie zorgt voor een versnelde celstimulatie en maakt de huid zichtbaar fris en strak.

Resultaten

  • Huidvernieuwing door stimulatie van de collageen- en elastine-aanmaak
  • Verbetering van de gezichtscontouren en wangzakken
  • Liften van oogleden
  • Vermindering en vervaging fijne rimpels
  • Egale huid
  • Fris, jong en stalende huid

Voor meer informatie over behandelingen met SkinImprover Pro7 of voor het maken van een afspraak kun je me bellen of mailen. Kijk bij Huidverbetering  voor de details en de kosten van de behandeling.